[男同志Gay] 淪落!淫.玩鵝.開鑊.氹條鳩食X

有網友話:你淪落.由玩鸡中出到同鸡瀨閪.到俾人屌屎忽
我真 淫
玩鵝.28/6 又北上危險村 1000039279.jpg 同小鮮肉 1000039278.jpg 飲杯茶食個飽 1000039280.jpg 就上時租開鑊
開完兩鑊未夠引
返落去kk 1000039227.jpg
氹左三條鳩食屎
粗俗嗎.夠
淫了
淪落!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

評分

參與人數 1魄力 +1 +10 魅力 +1 黃金 0 收起 理由
Benz + 1 + 10 + 1 0 🤔 有圖有真相!鳩噏無閪用!

查看全部評分

有網友話:你淪落.由玩鸡中出到同鸡瀨閪.到俾人屌屎忽我真 淫玩鵝.28/6 又北上危險村 .經心雨養生(有上樓屌閪)

回覆 讚好 不讚 使用道具

一陣又北上歎小鮮肉.講埋上次點玩先:
網友話:你淪落.由玩鸡中出到同鸡瀨閪.到俾人屌屎忽我真 淫玩鵝.28/6 又北上危險村 .經心雨養生(有上樓屌閪) 1000039376.jpg

同小鮮肉 約在榮耀

飲杯茶食個飽

就上時租開鑊 1000039374.jpg .一入房互除入浴佢玩我早上服左落仔丸女蒙谷起B级波我就劣其賓州.一般尺碼五吋長.直徑寸半到.鳩頭幾大.而家的細佬唔同我時代.有包皮就割.我有包皮但就早叫雞.早翻.但條鳩算細
大家浴室撫摸及水中簫及手指上套為我通欢樂谷沖洗後塗抹kY上床
小鮮肉卧床為其硬到不得了五寸鋼炮吹奏一下.就急不及待上炮衣.同佢開鑊.就將已塗滿KY的欢樂谷坐蓮吞噬小鮮肉條鳩 1000039387.jpg .上下吞吐鳩頭在谷口上落兩三下就直坐盡入.淫叫声呼加上小鮮肉大力揸我B级波.欢樂谷痛快二.三分鐘後覺小鮮肉有爆發危機無奈离開為其脫炮衣.吸啜幾下鳩頭深喉吞吐幾下佢就chok 動炮彈噴發米青射入口中.為其吸啜一滴不漏.嗒嗒回味慢慢品嘗吞下中.將B级波送俾小鮮肉吸啜.大家好能high完成開鑊吞精就在床上休息回味一輪起身入浴清潔一番再上床撫摸一番.小鮮肉只有160.50公斤左右.一個唔算太醜樣約廿歲左右.撫摸一輪小鮮肉條鳩又硬如鐵.玩69 1000039384.jpg ..我幫佢吹及舐其菊花而他啜我州州.快话谷則滿溢滑液用手扣一輪後.玩老強.
他就很粗暴的雙手死死的抓住我的乳房,用他粗大的屌前後猛力的幹著我的嘴。在他粗暴的深喉幾次之後我開始享受粗暴,乳房被揸.痛快.口部享受滿滿.之後把我狠狠的推倒要我如狗扒在床上,在我屁眼上抹了潤滑油之後.就戴套.他粗暴的就用他的.硬如鐵的鳩狠狠的插了進來, 1000039382.jpg 真的痛快,他不斷用力一頂,那種感覺真的太奇妙了,全身好像被電流穿過似的。他感覺到我進入狀態更大力揸我乳房及玩那食女蒙癈了的賓州,開始加速的用他的大屌操我,每一下都幾乎用盡全力,每一下都頂到了我的G點,身體幾乎被操到使不上力了。但始終小鮮肉耐力不足,就大力揸我B級乳房大力頂在我淫語呼叫聲中將其鳩頭頂在屎忽G點chok動射出米青.好刺激但大快.佢射完精我無力全身伏在床上. 1000039383.jpg
並一句話佢同我以前一樣咁無能用.佢不悅.起身入浴後走人.我回味一輪但未俾人屌夠.回港去kk 1000039370.jpg
氹左三條鳩食屎
粗俗嗎.夠淫?淪落!

評分

參與人數 1魄力 +100 +100 魅力 +100 黃金 0 收起 理由
Benz + 100 + 100 + 100 0 💞 Keep On Going! 我緊追你的帖文!支持你 i want to join

查看全部評分

回覆 讚好 1 不讚 0 使用道具

add to me       https://hk.zh141.com/zh/type-28-%E7%94%B7%E5%90%8Cgay.html  

登錄/註冊後可看大圖

揸波奶西屌屎忽到比人屌屎忽吞精捅鳩眼,乜都要玩… 人生好短,唔玩死左落到下面浸油獲,玩晒可能會升仙…
回覆 讚好 1 不讚 0 使用道具

今日約左小鮮肉.停戰成星期.咁淫的我當然屎忽有的唔妥.上去前找全港最平性病皮膚醫生睇下先 381a20dd-1a92-4471-9e2e-37bd49f23c30-1_all_34330.jpg 381a20dd-1a92-4471-9e2e-37bd49f23c30-1_all_34336.jpg
檢查後無乜嘢.勸玩少的.細碌的.
咁咪北上羅湖村 1000039474.jpg .同小鮮肉食個138牛肉火鍋套餐 1000039480.jpg
跟住上時租 1000039488.jpg 開鑊.
就住玩.都係吹爆一次.屌爆一次.
唔夠引.都係咁先.忍下無落旺角桑拿
今晚夜馬.咪入場.先駿廊爆晒. 1000039462.jpg
咪坐二樓露台.前面有件青春養眼小妹
女人我鍾意.無法喇.要長命.食完药.排期閹春

Benz 發表於 2024-7-4 12:35
add to me       https://hk.zh141.com/zh/type-28-%E7%94%B7%E5%90%8Cgay.html

屋企有把假鳩.越玩越大碌 1000039533.jpg

原帖由 魔鬼仔@666 於 2024-7-5 22:26 發表 查看引用來源
師兄羅湖村邊間足浴有邪骨
一陣又北上歎小鮮肉.講埋上次點玩先:
網友話:你淪落.由玩鸡中出到同鸡瀨閪.到俾人屌屎忽我真 淫
玩鵝.28/6 又北上危險村 .經心雨養生(有上樓屌閪)其他足浴養生、的囡著私家衫個的就邪骨

C兄可否指引一下深圳点可以约到小鲜肉互吹69求指引

星期五六去男同桑拿.好多內地小鮮肉在桑拿過夜你同肛交後咪攞V7.入埋佢群組.有時間咪約下屌屎忽.不過要請佢食.同租

[img]https://hk.cdn141.com/69lala/mate/623https://hk.zh141.com/zh/M01063-% ... ch/172016976303.jpg[/img]      

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖